Vacatures & stages

VACATURE STUDENT STAGIAIRE

Dikhoff van Dongen Advocaten is een klein kantoor met grote cliënten, waar altijd ruimte is voor ambitieuze rechtenstudenten of pas afgestudeerde juristen die als student-stagiaire aan de slag willen.

Post ophalen, koffie zetten, kopietjes draaien, routebeschrijvingen opstellen, agenda’s bijhouden, hoofd schoonmaak toiletgroep A en B; stageactiviteiten waarvoor jij in elk geval niet aan je rechtenstudie bent begonnen. Met een gezonde interesse voor rechtsgebieden als intellectueel eigendom, mediarecht, informaticarecht, ondernemingsrecht en/of algemeen verbintenissenrecht ambieer je toch echt meer. Je zult verantwoordelijk zijn voor het echte juridische werk. Daarbij moet je denken aan: sommaties opstellen, adviezen schrijven, dossierstudies, overeenkomsten opstellen, processtukken bestuderen, contracten beoordelen, notities opstellen en zo nu en dan ook een vergadering of een (video-) conference call. Je werk is van belang voor concrete zaken en je komt op voor onze cliënten en hun recht en belangen. Kortom, je zult deel uitmaken van ons advocatenteam.

Natuurlijk verbinden wij aan een studentstageperiode wel enkele voorwaarden. Enthousiasme en doorzettingsvermogen? Vanzelfsprekend. Maar wij vragen vooral rechtenstudenten met passie, daadkracht, humor en een eigen mening, gestoeld op een gedegen basiskennis van het (IE-)recht.

Geïnteresseerd in een studentstage van twee maanden bij een in media en entertainment gespecialiseerd kantoor? Stuur dan je brief met curriculum vitae, cijferlijst en eventuele scriptie naar Gaico Bos bos@dikhoffvandongen.nl