mr. Sjaak Pleiter

Expertises

Sjaak Pleiter is ruim 40 jaar werkzaam in de advocatuur, in de algemene civielrechtelijke praktijk, in verschillende samenwerkingsverbanden. Cliënten kennen hem als oplossingsgericht, toegankelijk en vasthoudend. Met de cliënt spant hij zich in om creatief tot een succesvol resultaat te komen, zonder daarbij het degelijke handwerk te verwaarlozen. Collega’s waarderen hem om zijn kennis en kunde en ervaring op vele civiele rechtsgebieden. Nieuwkomers in het vak kunnen hem als trainer in de beroepsopleiding tegenkomen.

Solide en passende oplossing

Door zijn jarenlange ervaring als advocaat en mediator kan Sjaak vragen van zijn clientèle snel doorzien om samen met cliënt tot een solide en passende oplossing komen.
Sjaak heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten als hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Algemene Praktijk, Arbeidsrecht en Huurrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Sjaak is lid van de volgende (specialisatie)verenigingen

  • Nederlands Vereniging voor procesrecht (NVvP)
  • Vereniging van Arbeidsrecht Amsterdam

Nevenwerkzaamheden

  • Vaardigheden Trainer Beroepsopleiding Advocaten
  • Buurtbemiddelaar Beter Buren
  • Penningmeester AMVJ Tennis