Over ons

Dikhoff Van Dongen Advocaten is een op de media- en entertainmentbranche gericht nichekantoor. Onze media- en entertainmentadvocaten werken voor partijen in de creatieve sector, met name in muziek, film, tv, theater en online media. Een wereld waarin wij al decennia verkeren en werkzaam zijn, al dan niet als advocaat. Wij werken voor uiteenlopende cliënten, variërend van grote internationale beursgenoteerde ondernemingen tot makers en culturele instellingen in de entertainmentbranche.

Wij kennen de branches die wij bedienen van binnenuit. Met Rob van Dongen en Sander Dikhoff heeft ons kantoor meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van procederen, contracteren en adviseren, zowel op strategisch als op juridisch vlak. Onze advocaten hebben ruime kennis van het intellectuele eigendomsrecht, auteursrecht, naburig recht, informatierecht, privacy- en ICT-recht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Wij zijn de go to lawyers voor velen in de entertainmentindustrie en staan veel van onze cliënten al jaren bij.

Wat cliënten over ons zeggen

Excellent knowledge

Excellent knowledge of IP and entertainment law and practical applications

No-nonsense and clear approach

The team has a no-nonsense and clear approach to the spiderweb of rules and unwritten rules of the music industry and its rights holders.

mr. Sander Dikhoff

Advocaat

mr. Rob van Dongen

Advocaat

mr. Melika Nariman

Advocaat

mr. Vera Nederpelt

Advocaat

mr. Sjaak Pleiter

Of counsel arbeidsrecht

Dieu-Donné Nieuwenhuizen

Secretariële ondersteuning