CV

Rein Tijm | Junior Legal Counsel

Rein is bij Dikhoff Van Dongen Advocaten werkzaam als Junior Legal Counsel. Na een eerdere stage bij ons op kantoor, is hij sinds oktober 2018 onderdeel van het team. Rein heeft een brede affiniteit met zowel het recht als de creatieve sector. Hierdoor kan hij goed uit de voeten met de uiteenlopende en complexe rechtsvragen zoals deze zich in de media- en entertainmentbranche voordoen.

Na de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond, deed Rein zijn master Rechtsgeleerdheid: Internet, Intellectuele Eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn masterscriptie ging, vooruitlopend op de AVG, over de juridische implicaties van de verwerking van gezondheidsgegevens door trackers. Daarnaast heeft Rein de master Philosophy of Law and Governance aan de Vrije Universiteit afgerond.

Rein Tijm | Junior Legal Counsel


Columns van Rob van Dongen

Ik baal want ik besta (wrongful birth)

Baalt u ook wel eens van uzelf? Wilt u af en toe ter plekke in rook opgaan? Heeft u ook wel eens het gevoel dat James bond het nét even anders aangepakt zou hebben? Vast wel. In het leven van alledag vertoont de fundering van zelftevredenheid wel eens een scheurtje of verzakking. De ontevredenheid met het eigen bestaan kent echter ook extreme vormen die ons alledaags gepruttel en geploeter ver ontstijgen. Voorbeeld.... lees verder »

Alle Columns »