CV

Melika Nariman | advocaat

Melika werkt sinds 2023 bij Dikhoff van Dongen Advocaten. Voordat Melika in dienst trad bij Dikhoff van Dongen Advocaten, is zij werkzaam geweest als advocaat bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in IE en ICT-recht in Den Haag. Voordat zij de advocatuur inging, heeft zij ruime ervaring opgedaan als Legal Counsel bij een fintech bedrijf, een universiteit en Nederlandse filmproducten.

Melika rondde haar bachelor Nederlands recht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vervolgens volgde zij de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar master heeft zij een Copyright X certificaat behaald aan de Harvard Law School. Ook heeft zij met goed gevolg de postacademische specialisatieopleiding Informaticarecht aan de Grotius Academie afgerond in 2020. Verder is Melika in het bezit van de volgende certificaten op het gebied van privacy: CIPT (Certified Information Privacy Technologist) en CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe).

Melika specialiseert zich in het intellectuele eigendomsrecht, IT-recht en privacy. In januari 2022 is zij door de Rechtbank Den Haag beëdigd tot advocaat.

Melika Nariman | advocaat

» nariman@dikhoffvandongen.nl
» LinkedIn

Expertises: Digitale Media / IT